Vrijdag 3 juli: Malifaux Demo's

3 jaren 7 maanden geleden - 3 jaren 7 maanden geleden #18564 door Calriel
Hey guys,

Ik had op de Facebook pagina een bericht achtergelaten en nu is er een superlid van de Fallen Angels, die die pagina nauwkeurig bijhoudt en bijna direct reageert. Maar ik zag net, dat er ook maar heel weinig mensen op de FB pagina nog lid zijn.

Vandaar nog even deze mededeling op het forum!!
Aankomende vrijdag (3 juli) ben ik aanwezig om kennis te maken en ook demo's te geven in de skirmish game Malifaux. Ik heb een aantal jaar in Canada mogen wonen, en daar veel gespeeld. Terug in Nederland, zou ik het leuk vinden om de hobby te promoten.

Vandaar dat ik een maand of 3 hebben een heuse "Dutch Malifaux Guild" heb opgericht. We zijn (al) met 30 spelers door heel Nederland en growing! Ik zou het superleuk vinden om ook in Amersfoort meer geïnteresseerden te vinden met een passie voor mooie mini's, een leuke, relaxte, vriendelijke community en een enorm vet bedrijf dat betrokken is bij zijn spelers.

Dus kom vrijdag gewoon lekker. Ik en mijn maat Paul zijn er samen om mee te hangen of te spelen en prepare yourself... cause in Malifaux, bad things happen... :D

Cheers!
Sebastiaan
Bijlagen:

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.525 seconden